Porsche Track Introduction 2021

Porsche Track Introduction

8

jun.

Maks adrenalin. Full kontroll.
Uansett hvor solid og sikker en bil er, så kan ingenting erstatte førerens egne ferdigheter bak rattet. Grip muligheten til å utvikle egne kjøreferdigheter og opplev sportslig kjøreglede ved å delta på Porsche Track Introduction*. I løpet av kurset blir du utfordret i ulike kjøreøvelser, godt veiledet av våre profesjonelle instruktører.

*Det vil ikke være mulighet for leie av bil

08:00
Oppmøte Rudskogen Motorsenter (Motorsportveien 180, 1894 Rakkestad)
Check-in/ Lydtest/Frokost
09:00
Briefing/ Kjøreaktiviteter starter
13:00
Lunsj
14:00
Oppstart kjøreaktiviteter
17:00
Banekjøring slutt

Heldagskurset gjennomføres på følgende valgfrie datoer:

8. juni
9. juni
10. juni

Egenandel
kr 2950,-
Inkluderer kursavgift på et heldagsprogram samt mat og drikke i løpet av dagen.

Noen forberedelser før du ankommer Rudskogen ønsker vi at du gjør. Sørg for at din Porsche har full drivstofftank ved ankomst på banen. Det vil også gjennomføres en lydtest av din bil før vi kan starte kurset. Beregnet tid mellom oppmøte og oppstart av kurs er nødvendig for at vi kan starte i tide, møt derfor opp til oppsatt tid og husk klær etter vær prinsippet.

Smittevernstiltak
Porsche Norge legger til rette for at all gjennomføring av aktivitet ivaretas i henhold til de gjeldende regler og anbefalinger av myndighetene. Derfor ber vi deg lese igjennom smittevernstiltak vedrørende Covid-19 før du kan melde deg på kurset. Av smittevernshensyn kan man ikke ha med seg noen og det vil kun være én person i bilen enhver tid.
Les mer om våre smittvernstiltak her


Påmelding