Taycan Track Introduction Plus 2021

Taycan Track Introduction

Maks adrenalin. Full kontroll.
Uansett hvor solid og sikker en bil er, så kan ingenting erstatte førerens egne ferdigheter bak rattet. Grip muligheten til å utvikle egne kjøreferdigheter og opplev sportslig kjøreglede ved å delta på Taycan Track Introduction Plus*. I løpet av kurset blir du utfordret i ulike kjøreøvelser, godt veiledet av våre profesjonelle instruktører.

*Det vil ikke være mulighet for leie av bil

14:00
Oppmøte Rudskogen Motorsenter (Motorsportveien 180, 1894 Rakkestad)
Check-in / Frokost
14:30
Briefing / Kjøreaktiviteter starter
15:00
Banekjøring starter
17:15
Banekjøring slutter / debrief

Egenandel
kr 1950,-
Inkluderer kursavgift samt mat og drikke i løpet av dagen.

Noen forberedelser før du ankommer Rudskogen ønsker vi at du gjør. Selv om vi nå har fått hurtigladere på på Rudskogen Motorsenter, har vi behov for at du sørger for at din Taycan har minimum 75% SOC (batterikapasitet) ved ankomst på banen. Beregnet tid mellom oppmøte og oppstart av kurs er nødvendig for at vi kan starte i tide, møt derfor opp til oppsatt tid og husk "klær etter vær" prinsippet.

Smittevernstiltak

Porsche Norge legger til rette for at all gjennomføring av aktivitet ivaretas i henhold til de gjeldende regler og anbefalinger av myndighetene. Derfor ber vi deg lese igjennom smittevernstiltak vedrørende Covid-19 før du kan melde deg på kurset. Av smittevernshensyn kan man ikke ha med seg noen og det vil kun være én person i bilen enhver tid.
Les mer om våre smittevernstiltak her


Påmelding