Taycan til tusen

Taycan til tusen

Tirsdag 3. november 2020 markerte en stor milepæl for salget av Porsche Taycan i Norge.
Publisert: 6. november 2020 Foto: Benjamin Ward

Siden den aller første Taycan ble overlevert i Norge tidligere i år, passerte man på tirsdag overlevering nr. 1000. Thomas Røed fikk overlevert sin femte Porsche, en Vulcano Grey Metallic Taycan 4S, ved Porsche Center Oslo på Ryen.

«Jeg er ikke opptatt å kjøre fortest mulig på bane, jeg er en touringmann… men hverdagsgleden ved å kjøre er viktigst for meg. Så jeg kjenner meg hjemme i betegnelsen bilentusiast»
«Dette er min femte Porsche, så jeg forventer å se samme kjøreegenskapene som jeg er vant med fra mine tidligere Porscher. Men, jeg hører rykter om at denne skal være mye råere, så jeg gleder meg til første kjøreturen som går til fjells.


Porsche AG har selv satt som mål at over halvparten av alle nye biler levert vil være på elektrisk drivlinje innen 2025, og i år har helelektriske modeller stått for 70% av nybilsalget av Porsche i Norge. Neste modell som lanseres blir trolig Mission E Cross Turismo, etterfulgt av en helelektrisk Porsche Macan. Ifølge Porsche Norge forventes disse to modellene å stå for et stort volumpotensial i Norge. Det blir et lite, men viktig bidrag mot det nasjonale målet om å selge flest mulig biler uten klimagassutslipp i 2025.

Også notert

1

Porsche Studio Oslo X Supreme Roastworks
Porsche Center Oslo har åpnet Porsche Studio på Aker Brygge i samarbeid med Supreme Roastworks. Her kan du bli kjent med Porsche i en avslappet setting, eller bruke de ulike praktiske tjenestene som også vil by seg fra studioet.

2

Klokketro samarbeid
Porsche og motorsport er to sider av samme sak, og det samme kan sies om urprodusenten TAG Heuer. Ikke at sistnevnte har kjørt løp direkte, men på en måte har de det. Vi tenker på TAG Heuers rolle som offisiell partner for tidtaking opp gjennom historien, og selvfølgelig at mange utøvere har hatt urene på håndleddet. Så de har vært med.

3

Porsche-utleie i majestetiske omgivelser
Hvorfor nøye seg med kjøreopplevelser kun i urbane områder med forutsigbare veier? Ta turen til Lærdalsøren Hotel og lei deres flunkende nye Porsche 911 Carrera. Bilen er som skapt for de fantastiske veiene som venter på deg i fjellheimen og den turtallsvillige 385 turbohestekrefters «Røde Baron» kan leies på time– eller dagsbasis. Med på kjøpet får du forslag til håndplukkede kjøreruter i nærområdet.

Flere saker