Taycan til tusen

Taycan til tusen

Tirsdag 3. november 2020 markerte en stor milepæl for salget av Porsche Taycan i Norge.
Publisert: 6. november 2020 Foto: Benjamin Ward

Siden den aller første Taycan ble overlevert i Norge tidligere i år, passerte man på tirsdag overlevering nr. 1000. Thomas Røed fikk overlevert sin femte Porsche, en Vulcano Grey Metallic Taycan 4S, ved Porsche Center Oslo på Ryen.

«Jeg er ikke opptatt å kjøre fortest mulig på bane, jeg er en touringmann… men hverdagsgleden ved å kjøre er viktigst for meg. Så jeg kjenner meg hjemme i betegnelsen bilentusiast»
«Dette er min femte Porsche, så jeg forventer å se samme kjøreegenskapene som jeg er vant med fra mine tidligere Porscher. Men, jeg hører rykter om at denne skal være mye råere, så jeg gleder meg til første kjøreturen som går til fjells.


Porsche AG har selv satt som mål at over halvparten av alle nye biler levert vil være på elektrisk drivlinje innen 2025, og i år har helelektriske modeller stått for 70% av nybilsalget av Porsche i Norge. Neste modell som lanseres blir trolig Mission E Cross Turismo, etterfulgt av en helelektrisk Porsche Macan. Ifølge Porsche Norge forventes disse to modellene å stå for et stort volumpotensial i Norge. Det blir et lite, men viktig bidrag mot det nasjonale målet om å selge flest mulig biler uten klimagassutslipp i 2025.

Også notert

1

Dennis Olsen er årets GT3-konge!
De som syns det har vært stille om den norske Porsche-racingproffen Dennis Olsen har både feil og rett. Det er slik det blir når man blir hentet inn i godt, internasjonalt selskap hvor synligheten for det norske publikummet blir diffus. Realiteten er nemlig oppsiktsvekkende motsatt, han er nyslått mester i den tøffeste av alle GT3-seriene.

2

Taycan til tusen
Tirsdag 3. november 2020 markerte en stor milepæl for salget av Porsche Taycan i Norge.


Flere saker