Lad opp batteriene
Utgivelse: Norsk Porsche nr. 7 Tekst: Kjell Jørgen Holbye

Roadtrip

Lad opp batteriene

Porsche Destination Charging er et nytt nettverk med ladestasjoner der Porsche-eiere kan lade sin Taycan eller ladbare hybrid gratis. Så langt har Porsche bygd over 1000 ladestasjoner i 20 land, og de planlegger 900 til. Porsche Destination Charging er plassert i nærheten av utvalgte hoteller, flyplasser, handlesentre, sportsklubber og marinaer, og tilbyr gratis lading i vakre og interessante omgivelser.

Fýri Resort Hemsedal

Adresse: Tottenskogen 55, 3560 Hemsedal
Fylke: Viken
Vei: Riksvei 7
Tlf.: 31 00 15 60

Stikkord: Naturopplevelser, ski, sykkel, fiske, klatring

Hemsedal har mye å by på både om vinteren og sommeren, og på Fýri Resort Hemsedal finner du blant annet Pool Club på 1000 kvm. Område med bassenger, spennende restauranter og playground med shuffleboard, biljard og bar. Slapp av på hotellet, gå en tur eller ta frem sykkelen eller skiene.

Destination Charging 3

Foto: Fýri Resort

Sirdal Høyfjellshotell

Adresse: Fidjeland, 4443 Tjørhom
Fylke: Agder
Vei: Fylkesvei 975
Tlf.: 38 37 74 00
Stikkord: Friluftsliv, fiske, restaurant, naturopplevelser

650 meter over havet, i Fidjeland i Sirdal kommune nordvest i Agder fylke, ligger Sirdalen Høyfjellshotell fantastisk til i landets sørligste høyfjellsområde. Nydelig turterreng sommer som vinter, med Sirdalen skitrekk like i nærheten. Den første helgen i september hvert år skjer sauesankingen, der flere tusen sauer samles inn fra beite i området. Ladestasjonen finner du i hjørnet av hotellet mot parkeringen.

Quality Hotel Edvard Grieg

Adresse: Sandsliåsen 50, 5254 Sandsli
Fylke: Vestland
Vei: E39 / Fylkesvei 580
Tlf.: 55 98 00 00

Stikkord: Restaurant, museum, naturopplevelser, friluftsliv

Bare fem minutter fra Bergen lufthavn Flesland og tjue minutter fra Bergen sentrum ligger Quality Hotel Edvard Grieg. Her har du tilgang til alt som skjer i Bergen, men i rolige omgivelser. I nærområdet vårt finner du Troldhaugen, Fana golfbane, Siljustølen og flotte turområder, og om du vil shoppe, ligger Bergens største kjøpesenter, Lagunen, i umiddelbar nærhet. Ladestasjonen finner du i parkeringsgarasjen under hotellet.

Vøringfoss Hotel

Adresse: Ostangvegen 20, 5783 Eidfjord
Fylke: Vestland
Vei: Riksvei 7
Tlf.: 53 67 41 00

Stikkord: Naturopplevelser, restaurant

I et majestetisk fjellandskap med Hardangervidda som nærmeste nabo finner du tradisjonsrike Vøringsfoss Hotel ved vannkanten av Hardangerfjorden i Eidfjord kommune. Her kan du oppleve noe av den aller vakreste naturen Norge har å by på, og friluftsentusiasten vil her finne sitt eldorado. Selve Vøringsfossen ligger 20 km fra hotellet. Ladestasjonen finner du rett utenfor hotellets inngangsdør.

Gloppen Hotell

Adresse: Sørstrandvegen 16, 6823 Sandane

Fylke: Vestland
Vei: E39
Tlf.: 57 86 53 33

Stikkord: Restaurant, supermarked, museum, naturopplevelser, laksefiske, havfiske

På tradisjonsrike Gloppen hotell i Sandane står opplevelsene i kø. Med mer enn 150 års historie i veggene er dette et helt spesielt sted, og de 61 rommene stammer fra forskjellige epoker – noe som også avspeiler seg i hotellets arkitektur. Sandane ligger i sentrum av Nordfjord – bare fire timers kjøring fra Bergen og tre og en halv time fra Ålesund. Hotellets restaurant er førsteklasses – og på mikrobryggeriet brygges hotellets eget øl. Ladestasjonen er plassert på nærmeste parkeringsplass ved inngangen.

Destination Charging 2 Restaurant Under. Foto: Ivar Kvaal

Lindesnes Havhotell

Adresse: Bålyveien 50, 4521 Lindesnes
Fylke: Agder
Vei: E39
Tlf.: 38 60 08 00

Stikkord: Restaurant, Under (restaurant), Lindesnes Fyr

Ytterst på sørspissen av Norge ligger Lindesnes Havhotell. Med 77 rom og like mange leiligheter ligger hotellet i spektakulære omgivelser med hav på alle kanter – perfekt for strandliv og bading. 200 meter fra hotellet finner du den unike undervannsrestauranten Under, med én stjerne i Michelin-guiden. Ladestasjonen på Lindesnes Havhotell er plassert på parkeringsplassen – under tak.

Clarion Collection Hotel Grand Bodø

Adresse: Professor Schyttes gate 1, 8006 Bodø
Fylke: Nordland
Vei: E6
Tlf.: 75 54 61 00

Stikkord: Saltstraumen, naturopplevelser, midnattssol, restaurant, shopping, museum

Sentralt plassert i hjertet av Bodø finner du Clarion Collection Hotel Grand Bodø, et hotell med lange tradisjoner i veggene. Dette er Bodøs tradisjonelle storstue, etablert i begynnelsen av 1850-årene, men totalrenovert i 2018. Kveldsmat og «fika» serveres hver dag uten ekstra kostnad, og familiens kjæledyr er velkomne. Du finner ladestasjonen i garasjen under hotellet.

Destination Charging 4 Foto: Kimm Saatvedt

Lærdalsøren Hotel

Adresse: Øyragata 15, 6887 Lærdalsøyri
Fylke: Vestland
Vei: E16
Tlf.: 938 74 582

Stikkord: Bil, restaurant, museum, kaffebar, naturopplevelser, jakt & fiske

I hjertet av Norges best bevarte trehusbebyggelse i Lærdal finner du Lærdalsøren Hotel. Her kan du bo slik de gjorde på 1800-tallet på et av hotellets 11 rom. Her kan du feriere i fotsporene til engelske lakselorder og oppleve den spektakulære naturen på nært hold – eller beundre bebyggelsen fra 1700–1800-tallet. Hotellet tilbyr guidete omvisninger og utleie av sportsbiler og MC

Clarion Collection Hotel Aurora

Adresse: Sjøgata 19–21, 9291 Tromsø
Fylke: Troms og Finnmark
Vei: E6
Tlf.: 77 78 11 00

Stikkord: Naturopplevelser, museum, havfiske, midnatssol, Nordlys

Clarion Collection Hotel Aurora ligger i hjertet av Tromsø – Nordens Paris. Her finner du et topp moderne hotell med 121 rom, restaurant og boblebad på takterrassen med panoramautsikt til de spektakulære arktiske omgivelsene. Er du ekstra heldig, får du oppleve nordlyset i all sin prakt.

Oslo Fashion Outlet

Adresse: Vestbyveien 155, 1543 Vestby
Fylke: Viken
Vei: E6
Tlf.: 974 74 070

Stikkord: Mote, shopping, outlet, E6

Kombiner shoppingturen til Norges største outlet med gratis lading av din Porsche Taycan eller ladbare hybrid. På Oslo Fashion Outlet finner du kjente merkevarer til gunstige priser – fordelt på 55 butikker og en rekke restauranter og serveringstilbud.