Ice Experience

Sideveis – gjennom snø og is.

Mange sportsbileiere parkerer bilen når vinteren kommer, men våre modeller er laget for at de skal kunne kjøres, uansett årstid. Vinterføre stiller høyere krav til deg som sjåfør, spesielt om du kjører en sportsbil. Kjørekurset Porsche Ice Experience tilrettelegger for maksimal utfoldelse på krevende og lekent underlag, hvor du får utviklet dine kjøreferdigheter samtidig som du får en uforglemmelig kjøreopplevelse. Drifting på isbane fra tidlig morgen til sen ettermiddag, et bredt spekter av Porsches modellmiks til din disposisjon – både på landevei og på isbane.

Våre profesjonelle instruktører som er sertifisert av Porsche AG, har bred kunnskap om kjøretrening. Både på isbanen og i motorsport. En herlig gjeng som garantert kommer til å sørge for at du reiser hjem med ny kunnskap, erfaring og mange smil i bagasjen.

Vi sørger for en sømløs opplevelse fra start til slutt. God mat, opphold på spahotell, og kanskje Norges råeste isbane? Alt er lagt til rette for at du kun skal kunne konsentrere deg om kjøretreningen. Om du velger Introduction (Nivå 1) eller Ice Force (Nivå 2) kan vi uansett garantere at du får uforglemmelige dager sammen med oss på isen.

Dato og sted: Meld din interesse for mer informasjon.

Kurslengde: 2-3 dager

Spørsmål kan stilles til: event@porsche.no


Porsche Experience