Track Experience

Maks adrenalin. Full kontroll.

Porsche Track Experience har som mål å gjøre deg til en bedre sjåfør, og samtidig ta i bruk de ekstreme kjøreegenskapene som er bygget i hver eneste Porsche. Kjørekursene er bygget opp som en trinnvis modell, og kurstrinnene er igjen satt sammen av moduler. Modulene kan bestå av alt fra grunnleggende basisferdigheter innen bilkontroll og sporvalg til eksamen og lisens for hastighetsløp på internasjonale racingbaner. Kjørekursene inngår i et etablert konsept som gjennomføres over hele verden og er ment for deg som eier en Porsche.

Under kursdagene gjennomfører vi både det første nivået – Precision (nivå 1), og det mer tekniske nivået Performance (nivå 2). Du trenger ikke å fullføre de to kursene samme år, men for å kunne delta på Performance, må du ha gjennomført Precision tidligere, eller ha tilsvarende erfaring fra banekjøring.

Kursene er utviklet for at du skal bli kjent med egen bil, og lære deg evnen til å overføre bilens krefter og dynamikk til veien, under trygge og kontrollerte forhold. Du vil bli godt veiledet av instruktører og etterhvert som dine kjøreferdigheter finslipes, rykker du stadig nærmere vårt mål - enda mer kjøreglede per sekund.

Master (nivå 3) gjennomføres per nå ikke i Norge, men ta kontakt med oss dersom dette er av interesse.

Dato: Meld din interesse for mer informasjon.

Sted: Rudskogen Motorsenter, Rakkestad

Kurslengde: 2 dager

Pris: Precision: 13 900,- inkl. mva pr. deltager, Performance: 15 900,- inkl. mva pr. deltager

Spørsmål kan stilles til: event@porsche.no


Porsche Experience