Aksel Lund Svindals nye liv og Taycan

Aksel Lund Svindals nye liv og Taycan

Vårt skifantom og verdens råeste utforkjører Aksel Lund Svindal omtaler seg selv som "carguy". Det stemmer overraskende bra, til tross for at han har en drøss nye aktiviteter i livet sitt. Se videoen om hans nye liv og hva han tenker om Taycan.
Publisert: 21. februar 2020

Enkelte idrettsutøvere blir allemannseie ut fra en varm og positiv personlighet. Svindal er definitivt en slik, etter fem minuter på tomannshånd oppleves han som en venn man har hatt lenge. Det kan for vår del skyldes at det blir usedvanlig mye bilsnakk, slik det gjerne blir mellom bensinhoder. Men det er mye mer ved Svindal. Årene som toppidrettsutøver har gitt store porsjoner livserfaring og et åpent sinn for mennesker og miljø. Det spiller inn på virkelysten nå som han er pensjonert fra toppidrett. Med energien fra idrett som fortsatt er i kroppen, har han kastet seg med iver over oppstartshjelp for små foretak. Blant annet.

Men tilbake til bil og fascinasjon for fart, teknologi og dynamikk. Svindal nyter blant annet tid til egne bilprosjekter hvor han ikke er redd for olje på hendene. Hans kunnskap om gravitasjonskrefter og konsekvensene av sporvalgene i utforløypa, blandet med tusenvis av mil på landeveien, har gjort han til en habil sjåfør som også liker banekjøring.

Årene som lett gjenkjennelig verdensmester har gitt et solid nettverk, det førte han til Porsche som lurte på om han kunne tenke seg å være ambassadør. Møt Aksel og hans tanker om Taycan i videoen som ligger på 9:11 Magazine - hvor det også finnes en interessant beskrivelse av hvordan Porsches elbil er skapt for våre nordiske forhold.

Også notert

1

Porsche Studio Oslo X Supreme Roastworks
Porsche Center Oslo har åpnet Porsche Studio på Aker Brygge i samarbeid med Supreme Roastworks. Her kan du bli kjent med Porsche i en avslappet setting, eller bruke de ulike praktiske tjenestene som også vil by seg fra studioet.

2

Klokketro samarbeid
Porsche og motorsport er to sider av samme sak, og det samme kan sies om urprodusenten TAG Heuer. Ikke at sistnevnte har kjørt løp direkte, men på en måte har de det. Vi tenker på TAG Heuers rolle som offisiell partner for tidtaking opp gjennom historien, og selvfølgelig at mange utøvere har hatt urene på håndleddet. Så de har vært med.

3

Porsche-utleie i majestetiske omgivelser
Hvorfor nøye seg med kjøreopplevelser kun i urbane områder med forutsigbare veier? Ta turen til Lærdalsøren Hotel og lei deres flunkende nye Porsche 911 Carrera. Bilen er som skapt for de fantastiske veiene som venter på deg i fjellheimen og den turtallsvillige 385 turbohestekrefters «Røde Baron» kan leies på time– eller dagsbasis. Med på kjøpet får du forslag til håndplukkede kjøreruter i nærområdet.

Flere saker