Porsche Studio Oslo X Supreme Roastworks

Porsche Studio Oslo X Supreme Roastworks

Porsche Center Oslo har åpnet Porsche Studio på Aker Brygge i samarbeid med Supreme Roastworks. Her kan du bli kjent med Porsche i en avslappet setting, eller bruke de ulike praktiske tjenestene som også vil by seg fra studioet.
Publisert: 2. juli 2021

Konseptet er blitt svært gjennomtenkt når det lanseres. Den opprinnelige ideen er ikke ny og stammer fra den norske importøren ved Hans-Henrik Riddervold. Så, med gradvis tilnærming åpnet Norges første Porsche Studio 1. juli. Det er et internasjonalt konsept som finnes noen flere steder, men allerede fra åpningen har den norske varianten sørget for et unikt særpreg i en ujålete og uformell ramme. Et sted å senke skuldrene fra Oslos puls.

- Det stemmer, vi hadde kikket litt rundt på andres showroom og fant ut at vi ville ha et mer levende konsept med jevnt liv i lokalet. Dermed falt brikkene raskt på plass med å tilby kvalitetskaffe som en ordinær kaffebar for hvem som helst som er her nede, og jakten på en partner var i gang. Det tok ikke lang tid før Supreme Roastworks på Grünerløkka stod øverst på listen, forteller Petter Johannessen som er daglig leder hos Porsche Center Oslo og fortsetter; - De har ingen filial på den siden av Oslo og samarbeidet var dermed som skapt. Vi følte at pasjon møter pasjon i samarbeidet. Og det må nevnes at kaffe hører godt sammen med litt å tygge på, og det sørger entusiastene i Gladbakst for.

Kort om Supreme Roastworks: Det er ingen tvil om at kaffens sterke fotfeste i Norge også har gitt oss eksperter i verdensklasse. Blant disse er Odd-Steinar Tøllefsen som er både norgesmester og verdensmester i kaffe. Sammen med flere etablerte de Supreme Roastworks i 2008 som plukker ut kaffebønner etter egen smak og brenner all kaffe selv, og i 2013 startet de like godt kaffebaren som er blitt et landemerke for kaffetørste. For de som vil kjøpe kaffe i løsvekt for hjemmebruk er det også mulig. Vi har hørt rykter om at kaffeelskende japanere har lagt turen innom...

- Med Odd-Steinar som har vært en sterk pådriver for å komme i mål med riktig stemning og servering, er vi sikre på å ha truffet riktig med konseptet etter Porsche-standarder på lik linje som Exclusive-avdelinger oppføres. Uansett, det er i aller høyeste grad verd å komme for deres kaffe ene og alene. Når det er sagt, i den opprinnelige spesifikasjonen for Porsche Studioer er ikke kaffebar et element, det måtte vi få gjennomslag for hos ledelsen i Stuttgart. De likte tanken om kaffe fra øverste hylle, forteller Johannessen videre.

På sikt er Porsche Studio tiltenkt en rekke oppgaver. Med plass på utsiden vil det være muligheter for å vise flere modeller samtidig, alternativt kan man arrangere temaevents med andre partnere. For de som liker trykksaker vil også brosjyrer og magasiner være tilgjengelig.

- Med plass i garasjeanlegget vil Porsche Studio også fungere som en forlengelse av senteret vårt på Ryen. Hvis det passer bedre for en kunde å treffe salgskonsulenten sentralt i Oslo vil vi arrangere det herfra. Også med tanke på å vise frem bil, kanskje i forbindelse med en prøvekjøring? I tillegg vil vi tilby levering og henting av biler som skal benytte verkstedtjenester hos Porsche Center på Ryden, avslutter Johannessen.

Også notert

1

Full fart på Porsche-festivalen 2018
Bli med når vi overrasker 17 år gamle Herman Ulvin Bjerke med å gi han nøklene til en helt ny Porsche 911 Targa.

2

Carrera Cup til Norge!
Korona ble mer seiglivet enn noen ante, men endelig løsner det også for motorsport. Dessverre kan ikke publikum se Carrera Cup på Rudskogen helgen 17-18 september, men det går på TV! Vi snuser dermed på en slags form for normalitet som mange har lengtet etter.

3

Lindlands strake seiersrekke
Det er stor fokus på nordmenn som kjører racing i utlandet med suksess, og Porsche-føreren Roar Lindland er en av de som stadig gjør seg bemerket.

Flere saker